Mergi la conţinutul principal
ro en

Flora echilibrata, sanatate curata!

Afla mai multe despre importanta probioticelor si a florei intestinale pentru sanatatea organismului tau!

butterflycloud
image image

Rolul bacteriilor bune din organismul nostru

Citeste mai mult
image image

Probioticele si rolul lor pentru sanatatea noastra

Citeste mai mult
image image

Cand te simti bine la interior, se vede la exterior

Citeste mai mult

Rolul bacteriilor bune din organismul nostru

Probioticele sunt microorganisme vii ce au beneficii insemnate pentru sanatate si, asa cum spunea parintele medicinei moderne Hipocrate “toate bolile incep in intestin”. Drumul cunoasterii probioticelor a inceput in secolul 17, cand a fost descoperita bacteria.

Probioticele pot reduce incidenta diareei produse in urma tratamentului cu antibiotice. De aceea este vital ca, odata cu tratamentul cu antibiotic, sa se administreze si un probiotic. Antibioticele distrug flora intestinala si in felul acesta apar dezechilibrele intestinale. Simptome precum balonarea, crampele, diareea sau disconfortul abdominal pot aparea, influentandu-ne viata sociala.

E important sa avem o flora intestinala echilibrata pentru ca bacteriile bune au numeroase roluri. Bacteriile bune asigura un tranzit intestinal sanatos, previn multiplicarea in exces a bacteriilor rele deja existente, stimuleaza sinteza si absorbtia unor substante benefice cum sunt vitaminele K si cele din grupul B si, nu in ultimul rand, stimuleaza sistemul imunitar.

advice-1

Pe parcursul vietii, flora noastra intestinala se modifica in functie de numerosi factori. Stresul, stilul de viata, dieta, igiena pot si ele afecta flora intestinala pe termen lung. Probioticele pot reduce si durata si severitatea diareei de cauza infectioasa. De aceea este recomandat ca in cazul toxiinfectiilor alimentare sa se administreze si un probiotic pentru refacerea florei intestinale. Asadar probioticele se pot administra cu efecte benefice pentru sanatate si in cazul persoanelor fara un tratament cu antibiotic. Cu cat flora noastra intestinala este mai echilibrata, cu atat organismul nostru are mai mult de castigat.

Probioticele continute in produsul Hepiflor beneficiaza de o tehnologie moderna de productie, ce le permite sa reziste atat acidului gastric, cat si sarurilor biliare si sa ajunga in intestine intr-un numar cat mai mare acolo unde trebuie sa actioneze.

Hepiflor este probioticul cu 10 miliarde de culturi benefice pe fiecare capsula, un numar impresionant de bacterii, astfel incat tu sa fii sigur ca primesti numarul de culturi benefice necesare si probioticul sa fie eficient.

Mai mult, Hepiflor este un probiotic ce contine 3 tulpini de probiotice atent selectate, continand specii dintre cele mai studiate din punct de vedere medical cu roluri benefice in refacerea florei intestinale.

Hepiflor capsule contine 10 capsule pe pachet si produsul poate fi achizitionat din orice farmacie.

In gama Hepiflor mai exista si alternativa pentru bebelusi si copii sub forma de plicuri.

Hepiflor pentru bebelusi si copii contine 5 miliarde de culturi benefice. Culturile benefice cu viabilitate ridicata au capacitatea de a trece de bariera acida si de sarurile biliare si sa ajunga in intestin acolo unde actioneaza. Hepiflor este probioticul familiei tale!

image