Mergi la conţinutul principal
ro en
about

Terapia este cea mai importanta companie de medicamente generice si produse OTC din Romania si, in acelasi timp, cel mai longeviv brand activ in piata farmaceutica locala.

Cand spunem Terapia, spunem istorie, traditie si experienta: infiintata in 1921, compania a devenit primul detinator al unui certificat de buna practica de fabricatie emis in Romania, in anul 1999, dar si primul producator farmaceutic local cu un centru propriu de studii clinice de bioechivalenta, in 2002.

Terapia exporta in prezent medicamente in 25 de tari si produce anual 93 de milioane de cutii de medicamente, avand un portofoliu complex de produse, din multiple arii terapeutice: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul musculo-scheletic, antiinfectioase de uz sistemic, antineoplazice si imunomodulatoare, sistemul respirator, tract digestiv si metabolism etc.

Impreuna cu o echipa de peste 800 de oameni pasionati, incepand cu luna martie 2015, Terapia a devenit parte din grupul Sun Pharma, a patra cea mai mare companie farmaceutica de produse generice si specializate din lume si liderul pietei farmaceutice din India.

aboutabout

Sun Pharma a avut o traiectorie ascendenta inca de la inceput, din anul 1983, si a devenit prima si cea mai valoroasa companie farmaceutica din India, pe baza capitalizarii de piata. Afacerea noastra a crescut in cea mai mare parte in mod organic, insa, de-a lungul timpului, ne-am extins activitatea si prin parteneriate, acorduri, colaborari si achizitii. Cea mai importanta achizitie a fost anuntata in luna martie 2015, atunci cand Ranbaxy Laboratories Limited, inclusiv Terapia, au devenit parte a grupului Sun Pharma. Din acel moment, denumirea comerciala a subsidiarei noastre din Romania a devenit Terapia – o companie SUN PHARMA.

Astazi, prezenta globala a Sun Pharma este sustinuta de 44 de facilitati de productie localizate pe 6 continente, centre de cercetare si dezvoltare in intreaga lume si o echipa multiculturala, formata din 32.000 de oameni si peste 50 de nationalitati. Compania promoveaza excelenta prin inovatie, avand o echipa de mai mult de 2000 de oameni de stiinta si investind anual aproximativ 7% din cifra de afaceri in activitati de cercetare si dezvoltare.

Suntem mereu in slujba sanatatii oamenilor si imbinam experienta, traditia si inovatia pentru ca tu sa te poti bucura de viata pe deplin.