Mergi la conţinutul principal
ro en

Flora echilibrata, sanatate curata!

Afla mai multe despre importanta probioticelor si a florei intestinale pentru sanatatea organismului tau!

butterflycloud
image image

Rolul bacteriilor bune din organismul nostru

Citeste mai mult
image image

Probioticele si rolul lor pentru sanatatea noastra

Citeste mai mult
image image

Cand te simti bine la interior, se vede la exterior

Citeste mai mult

Cand te simti bine la interior, se vede la exterior!

Rolul probioticelor in organism este din ce in ce mai studiat in ultimul timp. Probioticele sunt microorganisme vii ce au beneficii insemnate pentru sanatate si, asa cum spunea parintele medicinei moderne Hipocrate, „toate bolile incep in intestin”. Drumul cunoasterii probioticelor a inceput in secolul 17 cand a fost descoperita bacteria. In timp au venit si alte descoperiri…

Probioticele pot reduce incidenţa diareei produse in urma tratamentului cu antibiotice. De aceea este vital ca, odata cu tratamentul cu antibiotic, sa se administreze si un probiotic. Antibioticele distrug flora intestinala si in felul acesta apar dezechilibrele intestinale. Simptome precum balonare, crampe, diaree sau disconfort abdominal pot aparea, influentandu-ne viata sociala.

Probioticele pot reduce durata si severitatea diareei de cauza infectioasa. De aceea este recomandat ca in cazul toxiinfectiilor alimentare sa se administreze si un probiotic pentru refacerea florei intestinale.

advice 3

Probioticele pot reduce severitatea durerii şi meteorismului in sindromul de intestin iritabil. Sindromul de intestin iritabil este o afectiune cronica, caracterizata prin dureri abdominale si modificari de tranzit, adica fie diaree, fie constipatie ce revin periodic, se repeta aproape zilnic, influentand buna dispozitie, viata sociala si capacitatea de munca. Probioticele pot fi utile si in astfel de situatii asociate tratamentului recomandat de medic. Dereglarea florei intestinale nu e realizata doar in urma unui tratament cu antibiotic sau doar in urma unei toxiinfectii alimentare. Dereglarea florei intestinale se produce si datorita unei alimentatii nesanatoase si datorita stresului.

Asadar probioticele se pot administra cu efecte benefice pentru sanatate si in cazul persoanelor fara un tratament cu antibiotic. Cu cat flora noastra intestinala este mai echilibrata cu atat organismul nostru are mai mult de castigat.

Microorganismele din mancarea noastra sunt faramitate in cavitatea bucala apoi aluneca cu repeziciune spre stomac. Stomacul nu este un mediu prietenos pentru microorganisme. Atunci cand mancam, acidul gastric este produs in cantitati mari, acesta ajutand la dizolvarea alimentelor si de asemenea omorand multe dintre bacteriile pe care le ingeram, inclusiv fermentii lactici din produsele lactate. Cu toate acestea, unele bacterii supravietuiesc acidului gastric datorita prezentei unui scut protector care actioneaza ca o aura.

Probioticele continute in produsul Hepiflor beneficiaza de o tehnologie moderna de productie, ce le permite sa reziste atat acidului gastric cat si sarurilor biliare si sa ajunga in intestine intr-un numar cat mai mare acolo unde trebuie sa actioneze.

Hepiflor este probioticul cu 10 miliarde de culturi benefice pe fiecare capsula, un numar impresionant de bacterii, astfel incat tu sa fii sigur ca primesti numarul de culturi benefice necesare si probioticul sa fie eficient.

Mai mult, Hepiflor este un probiotic ce contine 3 tulpini de probiotice atent selectate, unele dintre cele mai studiate specii din punct de vedere medical cu roluri benefice in refacerea florei intestinale.

Hepiflor capsule contine 10 capsule pe pachet si produsul poate fi achizitionat din orice farmacie.

In gama Hepiflor mai exista si alternativa pentru bebelusi si copii sub forma de plicuri. Si acest produs Hepiflor pentru bebelusi si copii contine un numar mare de bacterii benefice: 5 miliarde. Culturile benefice din Hepiflor pentru bebelusi si copii au viabilitate ridicata, avand capacitatea de a trece de bariera acida si de sarurile biliare si sa ajunga in intestine acolo unde actioneaza. Hepiflor este probioticul familiei tale!

image