Mergi la conĊ£inutul principal
ro en

Flora echilibrata, sanatate curata!

Afla mai multe despre importanta probioticelor si a florei intestinale pentru sanatatea organismului tau!

butterflycloud
image image

Rolul bacteriilor bune din organismul nostru

Citeste mai mult
image image

Probioticele si rolul lor pentru sanatatea noastra

Citeste mai mult
image image

Cand te simti bine la interior, se vede la exterior

Citeste mai mult

Probioticele si rolul lor pentru sanatatea noastra

Stiati ca avem miliarde de bacterii in tractul nostru digestiv? Flora intestinala din tractul nostru digestiv este formata din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinala, traind in simbioza cu organismul nostru.

E important sa avem o flora intestinala echilibrata pentru ca bacteriile bune au numeroase roluri. Bacteriile bune asigura un tranzit intestinal sanatos, previn multiplicarea in exces a bacteriilor rele deja existente, stimuleaza sinteza si absorbtia unor substante benefice cum sunt vitaminele K si cele din grupul B si, nu in ultimul rand, stimuleaza sistemul imunitar.

Pe parcursul vietii, flora noastra intestinala se modifica in functie de numerosi factori. Stresul, stilul de viata, dieta, igiena si mai ales tratamentele cu antibiotice pot afecta flora intestinala pe termen lung.

advice-2

Nu de putine ori ni se intampla sa fim nevoiti sa luam un tratament cu antibiotice la recomandarea medicului prescriptor. In lupta cu infectiile, antibioticele distrug bacteriile rele obtinand victoria, insa in lupta victorioasa a antibioticelor sunt afectate si bacteriile bune si flora noastra intestinala se dezechilibreaza. Un singur tratament cu antibiotice orale distruge compozitia si diversitatea florei intestinale pentru luni si chiar pana la un an in multe cazuri. Dezechilibrul florei intestinale presupune simptome resimtite precum balonarea, disconfortul abdominal, stomacul zgomotos si chiar diareea. Aparitia diareei asociate antibioticelor apare pana la aproape 25% dintre persoanele care sunt in tratament cu antibiotice.

O solutie pentru refacerea florei intestinale afectata de antibiotice si pentru reducerea aparitiei diareei asociate tratamentului cu antibiotic ar fi asocierea unui probiotic cu rol de a echilibra dezechilibrul creat.

Hepiflor este un probiotic ce contine 3 tulpini de probiotice atent selectate, unele dintre cele mai studiate specii din punct de vedere medical cu roluri benefice in refacerea florei intestinale.

Cand vine vorba de probiotice, cu cat numarul de bacterii este mai mare, cu atat este mai bine intrucat reusesc sa ajunga in intestin intr-un numar cat mai mare.

Hepiflor sub forma de capsule este probioticul cu un numar foarte mare de bacterii benefice - 10 miliarde de bacterii. Aceste bacterii benefice din Hepiflor nu numai ca sunt in numar foarte mare, dar au si viabilitate ridicata, adica au rezistenta la aciditatea gastrica si la sarurile biliare si ajung intr-un numar foarte mare in intestin, acolo unde actioneaza.

Hepiflor capsule contine 10 capsule pe pachet si produsul poate fi achizitionat din orice farmacie.

image