Mergi la conţinutul principal
ro en
pill cloud

Hepiflor plicuri contine 5 miliarde de culturi benefice/ plic
pentru reechilibrarea florei intestinale

kids1
kids-desktopcloud

Probioticul cu 5 miliarde de culturi benefice in fiecare plic, un numar impresionant de bacterii, astfel incat bebelusul tau sa primeasca numarul mare de culturi benefice necesare pentru ca probioticul sa fie eficient.

Studiile au aratat ca, in preventia diareei asociate antibioticelor, se recomanda un numar mai mare sau egal cu 5 miliarde de UFC / doza zi.1

Hepiflor are viabilitate inalta datorita rezistentei
la aciditatea gastrica

Tulpinile de probiotice ar trebui sa ramana vii, dupa trecerea prin stomac si tractul gastro intestinal pana cand ajung in intestinul subtire inferior.

  Rezistenta la aciditatea gastrica Toleranta la sarurile biliare
Lactobacillus Rhamnosus HA-111 nr. de bacterii nu scade dupa 3 ore, la temperatura de 37℃, la un pH 3 capacitate de a se inmulti in solutie de saruri biliare de concentratie 1%
Bifidobacterium Infantis HA-116 nr. de bacterii nu scade dupa 3 ore, la temperatura de 37℃, la un pH 4 capacitate de a se inmulti in solutie de saruri biliare de concentratie 1%
Lactobacillus acidophilus HA-122 nr. de bacterii nu scade dupa 3 ore, la temperatura de 37℃, la un pH 3 capacitate de a se inmulti in solutie de saruri biliare de pana la 10%
kids

Aceste bacterii benefice din Hepiflor plicuri nu numai ca sunt in numar foarte mare, dar au si viabilitate ridicata, deoarece au rezistenta la aciditatea gastrica si la sarurile biliare, ceea ce le permite sa ajunga intr-un numar foarte mare in intestin, acolo unde actioneaza.2

Hepiflor plicuri contine Lactobacillus Rhamnosus - cu capacitate de adeziune la epiteliu si activitate antimicrobiana

kids2

Probioticul L. Rhamnosus HA -111 are capacitate de a adera la epiteliul intestinal si colon. In felul acesta nu se elimina prin peristaltism si isi exercita activitatea antimicrobiana.

Hepiflor plicuri contine Lactobacillus rhamnosus in proportie de 55%.3

Hepiflor contine 3 tulpini de probiotice atent selectionate

Un plic contine 43 mg (5 miliarde UFC/plic) culturi vii de:

Culturi vii Compozitie procentuala
Lactobacillus rhamnosus 55%
Lactobacillus acidophilus 30%
Bifidobacterium infantis 15%

UFC - unitati formatoare de colonii

Ingrediente active Cantitate/plic
Bifidobacterium infantis 18.0 mg
Lactobacillus rhamnosus 15.0 mg
Lactobacillus acidophilus 10.0 mg
cloud

Hepiflor pentru bebelusi si copii poate contine urme de soia si derivate din lapte, asadar nu este recomandat persoanelor alergice la derivate de soia si lapte.

Nu contine conservanti si gluten.

Are gust neutru.

Pentru cine se recomanda
Hepiflor plicuri?

Hepiflor plicuri se recomanda copiilor care sunt sub tratament cu antibiotice orale pentru refacerea echilibrului florei intestinale.

Hepiflor plicuri se recomanda copiilor cu colici si iritabilitate de cauza digestiva pentru ameliorarea simptomelor.

Hepiflor plicuri se recomanda copiilor cu tranzit intestinal neechilibrat (scaune prea moi sau prea dese) pentru normalizarea si imbunatatirea starii generale a organismului.

Recomandari de utilizare

Hepiflor pentru bebelusi si copii este recomandat in asocierea cu tratamentul antibiotic oral, pentru refacerea echilibrului florei intestinale.

Hepiflor pentru bebelusi si copii, contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit, care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor).

Citeste mai mult

Hepiflor pentru bebelusi si copii, poate contribui la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva.

Hepiflor pentru bebelusi si copii, contribuie la normalizarea tranzitului intestinal si la imbunatatirea starii generale a organismului.

Citeste mai mult

Mod de administrare

Doze si mod de utilizare

turqoiseLa copiii cu varsta de sub 1 an se recomanda 1 plic pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea acestora.

Continutul plicului se va dizolva intr-un pahar cu lapte, ceai sau apa calduta si se va consuma imediat.

Citeste mai mult

Doze si mod de utilizare

turqoiseLa copiii cu varsta de peste 1 an se recomanda 1-2 plicuri pe zi, odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea acestora.

Este util ca utilizarea Hepiflor pentru bebelusi si copii sa se continue o saptamana dupa incheierea tratamentului cu antibiotice.

Citeste mai mult

1.PLoS One, www.ploseone.org, April 2012, Volum 7, Issue 4, e34938

2.Date arhivate